Brand Survivors

Altijd opzoek naar de meest gedurfde, vernieuwende en aansluitende uitingen en campagnes (op de huidige trends en uw bedrijf). Eigenzinnig en doeltreffend werk met impact op het gebied van grafische vormgeving, websites en audiovisuele producties.

Merken, bedrijven, organisaties en stichtingen

Sluit je aan bij de Brand Survivors familie!

Experience Marketing

Experience marketing is het begin van jouw vernieuwing! Want traditionele marketing, is zo 2008!

Zoek de grens!

Grenzen zoeken is leuk! Alleen door grenzen zoeken kom je tot innovatie! Kijk ook eens over de rand en stap uit je comfort zone!

WAAR IS BRAND SURVIVORS GOED IN?

We kunnen grafieken, taarten, matrixen, infographics geven waarin we laten zien ‘hoeveel procent’ we ergens goed in zijn, maar dat zou pure tijdverspilling zijn. Brand Survivors staat garant voor de kwaliteit en het specialisme dat gedaan moet worden. Is het niet binnen het vakgebied? Dan kijken wij mee voor u. Het voordeel van een groot netwerk!

Samenwerken met creatieve mensen vindt Brand Survivors belangrijk, en zoekt daarom altijd naar de beste specialisten. Meer multi- en cross media dan dit vind je nergens anders.

Wat ook niet overgeslagen kan worden is dat Brand Survivors het belangrijk vindt om maatschappelijk en sociaal betrokken te zijn. Brand Surivors werkt voor een aantal stichtingen:
– Stichting Amurang
– Stichting Semangat
– Stichting OncoSupport

Neem contact op door een mailtje te sturen naar: ikwilcontactm@brandsurvivors.nl

We help to survive in this advertising battle

GRAFISCH DESIGN

Alles met kleur, typografie en stijl – Het ontwikkelen van uw Corporate identity (Huisstijl), folders en programma boekjes, flyers en posters, stickers, vlaggen, etc.

CONCEPTING EN BRAINSTORM CREATIE/ ACTIVATIE

Het kan niet gek en effectief genoeg – Het bedenken en/ of ontwikkelen van scherpe en heldere campagnes, events, creatieve marketing acties, etc.

EXPERIENCE MARKETING

Tijd voor nieuwe marketing, experience marketing. Experimenteel, maar je kunt het zo meetbaar en tastbaar maken als jijzelf wilt. Geef het een poging!

WORKSHOPS EN LEZINGEN

Jong ondernemen – Jong ondernemen, inspireren of meer over de basis van Social Media weten?

s

DE UITRUSTING

Een rugzak vol – Photoshop, Illustrator, Indesign, Lightroom, Final Cut Pro X, Adobe After Effects en Go Pro en Nikon-apparatuur. En bergen kennis om te delen!

SOCIAL MEDIA

Social media inzetten als klantenservice of in combinatie met Marketing. Opzoek naar een social-hero-team ? Bekend in de wereld van customer-care en marketing. En… we maken alles inzichtelijk.

Stuur een bericht

3 + 10 =

Postadres