Selecteer een pagina

Alle diensten

Online en offline diensten

Corporate identities

Jouw merk of bedrijf in de wereld zetten met een nieuwe huisstijl of een complete rebranding. Tijd om na te denken hoe jouw merk of bedrijf echt in de markt staat. Niet alleen in tekst maar vooral in beeld. In een aantal consults, een diepe analyse en goed onderzoek (waar ik jullie bij elke stap meeneem in het proces.) met als uitkomst een strak plan waar je komende jaren mee vooruit kan.

Brand Book

De perfecte tweede stap, wanneer de corporate identity staat als een huis. Is het tij om te gaan kijken wat de communicatie richtlijnen zijn. Jouw merk, jouw richtlijnen. Duidelijke en heldere Tone of voice voor jouw communicatie.

Grafisch design

Het ontwerpen en drukklaar maken van flyers, posters, vlaggen, vloerkleden, menukaarten, beursmaterialen, kleding, etc. Je hebt al een complete huisstijl staan en je wilt echt, tof en doeltreffend drukwerk, dan helpt Brand Survivors jullie graag verder. Maar ook wanneer het gaat om online uitingen, van banners tot advertenties en van hero images tot een online flyer.

Webdesign

Een website is jouw online visitekaartje. Belangrijk dus! Maar ook met het opzetten van een webshop helpen we je graag. Een goede functionele website is een must, een goede vindbaarheid, fijne teksten en mooie passende en persoonlijke foto’s. Een onepager? Een volledige website? Of een webshop? Het kan allemaal.

(Creatieve) marketing strategieën

Niet zo maar iets doen, maar iets doen wat impact gaat maken. Origineel, creatief en met een doel! Marketing effectief inzetten om resultaten te behalen! Een “traditionele” strategie of juist opzoek naar een gedurfde strategie? Laten we eens om de tafel gaan zitten en kijken waar jullie nu staan en waar jullie wensen liggen.

Social media plan & analyse

Van analyse tot plan. We gaan eerst kijken waar jullie staan met de huidige inzet van jullie social media kanalen. Daar komt een mooie analyse uit, vervolgens gaan we kijken waar jullie willen optimaliseren, verbeteren of veranderen, daar komt een goed strak plan uit. Daarna gaan we over naar het implementeren!

Online workshop

Het inzetten van social media marketing, paid advertising, affiliate marketing, display marketing, etc. Er is zoveel mogelijk, maar wat is het allemaal en wat kun je er mee bereiken? Ik neem jullie mee en vertel de mogelijkheden aan de hand van voorbeelden.

Mocht je ook geinteresseerd zijn in offline mogelijkheden? Ook hier neem ik jullie graag in mee, want ook hier zijn talloze mogelijkheden voor.

Workshops/ advies/ interim

Loop je vast en heb je iemand nodig om flink te gaan sparren, te brainstormen, alles net vanuit een ander perspectief te bekijken? Daar helpen we graag bij. Zoek je en tijdelijke senior grafisch vormgever die jouw grafische uitingen naar een hoger niveau tilt? Maar ook als je meer zoekt en iemand zoekt die als interim jouw vormgeving, marketing en communicatie gaat analyseren en onderzoeken en met een verhelderend en duidelijk plan komt.

Social media advertising

Tijd om je social kanalen een boost te geven. Te weinig online exposure, dan is adverteren echt een must! Maar niet zomaar, we beginnen met een analyse en een goed plan, vanuit daar gaan we de digitale snelweg op! Elke maand een rapportage en nemen we de cijfers door. Van start gaan met A/B testen? Top! Gaan we ook mee aan de slag.

Uitbreiden met online advertising? Een perfecte aanvulling, zo maak je een stabiele cross-over tussen social en online.

 

SEO en SEA (advertising)

We gaan bezig met jullie vindbaarheid en/ of met jullie zoekmachine advertising. Want wat is er mooier dan de combinatie van organisch gevonden worden en aanvullende advertenties op bijvoorbeeld Google of Bing. En zijn we bezig en wil je graag van start gaan met A/B testen? Top! Gaan we ook mee aan de slag.

 

Dit is Brand Survivors

Al actief in de marketing communicatie sinds 2009, en met trots presenteren wij:

Tevreden opdrachtgevers

Succesvol afgeronde projecten sinds 2009

CMD toets aanslagen

Bekijk de cases

Benieuwd naar wat we gemaakt en ontwikkeld hebben? Klik dan hier

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept