Selecteer een pagina

Diensten

Brand Book

De perfecte tweede stap, wanneer de corporate identity staat als een huis. Is het tij om te gaan kijken wat de communicatie richtlijnen zijn. Jouw merk, jouw richtlijnen. Duidelijke en heldere Tone of voice voor jouw communicatie.

Webdesign

Een website is jouw online visitekaartje. Belangrijk dus! Maar ook met het opzetten van een webshop helpen we je graag. Een goede functionele website is een must, een goede vindbaarheid, fijne teksten en mooie passende en persoonlijke foto’s. Een onepager? Een volledige website? Of een webshop? Het kan allemaal.

Social media plan & analyse

Van analyse tot plan. We gaan eerst kijken waar jullie staan met de huidige inzet van jullie social media kanalen. Daar komt een mooie analyse uit, vervolgens gaan we kijken waar jullie willen optimaliseren, verbeteren of veranderen, daar komt een goed strak plan uit. Daarna gaan we over naar het implementeren!

Workshops/ advies/ interim

Loop je vast en heb je iemand nodig om flink te gaan sparren, te brainstormen, alles net vanuit een ander perspectief te bekijken? Daar helpen we graag bij. Zoek je en tijdelijke senior grafisch vormgever die jouw grafische uitingen naar een hoger niveau tilt? Maar ook als je meer zoekt en iemand zoekt die als interim jouw vormgeving, marketing en communicatie gaat analyseren en onderzoeken en met een verhelderend en duidelijk plan komt.

SEO en SEA (advertising)

We gaan bezig met jullie vindbaarheid en/ of met jullie zoekmachine advertising. Want wat is er mooier dan de combinatie van organisch gevonden worden en aanvullende advertenties op bijvoorbeeld Google of Bing. En zijn we bezig en wil je graag van start gaan met A/B testen? Top! Gaan we ook mee aan de slag.

 

Grafisch design

Het ontwerpen en drukklaar maken van flyers, posters, vlaggen, vloerkleden, menukaarten, beursmaterialen, kleding, etc. Je hebt al een complete huisstijl staan en je wilt echt, tof en doeltreffend drukwerk, dan helpt Brand Survivors jullie graag verder. Maar ook wanneer het gaat om online uitingen, van banners tot advertenties en van hero images tot een online flyer.

(Creatieve) marketing strategie├źn

Niet zo maar iets doen, maar iets doen wat impact gaat maken. Origineel, creatief en met een doel! Marketing effectief inzetten om resultaten te behalen! Een “traditionele” strategie of juist opzoek naar een gedurfde strategie? Laten we eens om de tafel gaan zitten en kijken waar jullie nu staan en waar jullie wensen liggen.

Online workshop

Het inzetten van social media marketing, paid advertising, affiliate marketing, display marketing, etc. Er is zoveel mogelijk, maar wat is het allemaal en wat kun je er mee bereiken? Ik neem jullie mee en vertel de mogelijkheden aan de hand van voorbeelden.

Mocht je ook geinteresseerd zijn in offline mogelijkheden? Ook hier neem ik jullie graag in mee, want ook hier zijn talloze mogelijkheden voor.

Social media advertising

Tijd om je social kanalen een boost te geven. Te weinig online exposure, dan is adverteren echt een must! Maar niet zomaar, we beginnen met een analyse en een goed plan, vanuit daar gaan we de digitale snelweg op! Elke maand een rapportage en nemen we de cijfers door. Van start gaan met A/B testen? Top! Gaan we ook mee aan de slag.

Uitbreiden met online advertising? Een perfecte aanvulling, zo maak je een stabiele cross-over tussen social en online.